Komuniti Kebajikan

Sokonglah komuniti di bawah ini, walau tak mampu sokong dengan wang ringgit... at least kita caring dgn komuniti-komuniti ini...
http://malaysia.youthsays.com/rizduana/aidsaware (AIDS)











http://malaysia.youthsays.com/rizduana/earthday (BUMI HIJAU)







http://malaysia.youthsays.com/rizduana/syamin (BENCI ROKOK)

Wedding Planner

Nama: Zainal Hakim bin Kamaruddin (Enal)Add Image
Lokasi: Sekitar Johor, Shah Alam
Perkhidmatan: Juru solek, wedding planner, katering
No. hp: 017-7912152
Hasil kerja boleh lihat di myspace....


E-book Terbaru dan Terlaris


E-book ni ada panduan yang diperlukan untuk sesiapa yang akan menjalani temuduga. Siap sediakan diri anda untuk manjalani temuduga kerajaan. Panduan untuk ambil hati penemuduga dan banyak lagi..  Kalau berminat, klik saja pada gambar di atas untuk dapatkan e-book ni sekarang...

Sabun Payung Mahkota

Sabun Payung Mahkota adalah sabun herba yang digunakan khusus oleh kaum wanita untuk mencuci alat sulit dan dikeluarkan oleh Bumiputra Islam..  
Antara khasiatnya adalah :-
1) Menyerap lendir yang berlebihan pada vagina dan mencegah penyakit keputihan.
2) Berfungsi menegangkan otot-otot dan selaput dalam bahagian vagina supaya kecut dan rapat.
3) Membasmi kuman-kuman pada bahagian dalam vagina
4) Menghilangkan bau yang kurang enak pada bahagian vagina
5) Menghilangkan kesan hitam pada celah paha akibat geseran
6) Melembutkan dan menganjalkan kulit pada bahagian vagina

Kandungan :-
 Herba-herba asli, bunga rampai, pati daun sirih, gamat, madu lebah asli dan lain-lain.

Sabun ini sangat sesuai untuk pasangan yang telah berumahtangga kerana pasangan tersebut akan merasai sendiri perubahan yang berlaku terhadap pasangan masing-masing.

Perhatian!
Wanita yang sedang haid dilarang menggunakan sabun ini kerana mungkin reaksi dari kandunagn herba di dalam sabun ini boleh menghalang kelancaran haid.
Wanita mengandung juga tidak digalakkan menggunakan sabun ini.
Harga RM29.00
**Kepada sesiapa yang berminat nak beli sabun ini, bolehlah contact saya ..stok sentiasa ada...
Dyana : 019-258 1471
Azuan: 012-344 9409 

Pendrive 1 Malaysia



Harga lain skit.. sebab yang ni special skit designnya... kat base biru tu untuk sticker... Kat situ nanti ada ayat "Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan" pastu ada la kapasiti GB pendrive tu skali. Sticker tu ikut warna bendera Jalur gemilang. Warna pada sticker juga bezakan kapasiti pendrive ni.Kalau nak letak logo organisasi pun boleh pada base tu. Tapi macam biasalah.. hanya untuk tempahan lebih 100 unit.

1-50 UNIT 
4GB = RM50.00
8GB = RM70.00
16GB = RM130.00

51-100 UNIT
4GB = RM49.00
8GB = RM69.00
16GB = RM129.00

101 UNIT KEATAS
4GB = RM48.00
8GB = RM68.00
16GB = RM128.00



HUBUNGI KAMI
Dyana 0125411707 (Semenanjung, Sabah, Sarawak)
Rizduan 0177057155 (Selangor/KL)


HARGA BOLEH RUNDING, CEPAT! SELAGI STOK MASIH ADA...

Mekanik Kereta Bergerak


Jenis Perkhidmatan: Servis Kereta - Tukar Timing Belt - Clutch - Tuning - Overhault - Membaiki Semua Jenis Kerosakan Enjin Kereta


Beroperasi sekitar: Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Puchong, Shah Alam, Klang, Subang Jaya, Kelana Jaya, Seri Kembangan, Damansara, Sungai Buloh

Menjalankan kerja mengikut masa dan tempat yang ditetapkan oleh pelanggan. Harga lebih murah dari kedai.


AZUAN - 012 344 9409
Taman Mawar, Taman Kinrara, Puchong


Program Amal

Ahad lepas pergi ke pameran buku di Stadium, ada org minta sumbangan. So, dapat la buku "sedarkah kamu wahai manusia" dan insan yang minta sumbangan ni beritahu, kita semua boleh manfaatkan barang-barang yang kita rasa dah xberapa nak perlu dengan menyumbang kepada orang susah. So, kalau anda semua mahu menyumbang, syarikat di bawah ni akan edarkan sumbangan anda. Memang dah lama cari organisasi yang mcm ni, sbb banyak baju-baju lama yang masih elok... tapi dah tak brapa nak muat. So, nak buang sayang. Nak bagi orang pun xtau nak beri pada siapa....daripada banyak nak kena hisab di akhirat.... lebih baik kita beri pada insan yang memerlukan..Tak kisah la anda nak sumbang apapun... asalkan yang boleh dimanfaatkan. Insya Allah sumbangan ini akan meringankan masalah insan lain yang kadang-kadang kita tak sedar kewujudan mereka...

Hantarkan sumbangan anda kepada:
WJSB Resourses
CS-1 Jalan Selaman 1,
Dataran Palma Off Jalan Ampang,
68000 Selangor Darul Ehsan.
Tel: 03-42701066  Fax: 03-42701088

Kad ID untuk Organisasi Anda

Organisasi anda perlukan kad ID pekerja? Atau sekolah....atau untuk apa2 saje..? Tempahlah untuk... cetakan, design dan pakej beserta casing dan lanyard...
Kad ID jenis PVC untuk organisasi anda

Lanyard
Casing untuk kad ID anda
Cetakan Kad ID anda menggunakan Ribon yang berkualiti
1-100 UNIT
Kad PVC = RM 10
Kad Pintar = RM 18

101 Unit dan ke atas
Kad PVC = RM 8
Kad Pintar = RM 15




HUBUNGI KAMI
Dyana 0125411707 , Rizduan 0177057155

Menarik Di Cameron Highland

Bercuti bukan untuk seronok-seronok saje... tapi untuk memulihkan diri dan memberikan ruang kepada diri kita untuk bersama dengan keluarga.. Jangan biarkan keluarga anda sunyi walaupun anda masih ada bersama mereka...
Antara tempat yang anda dan keluarga boleh lawati
semua ni ada di sana
Ladang teh yang luas
Pemandangan yang mendamaikan
Air terjun
Aktiviti bersama keluarga
Bunga-bunga yang cantik
Anggur yang di tanam di Malaysia
Cantik kan???
Pelbagai jenis teh yang boleh didapati di sana...

Pendrive

  1. Dapatkan pendrive secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Terpulang kepada anda. 
  2. Tempahan berlogo untuk 100 unit dan ke atas sahaja.
  3. Tempahan berlogo tu amik masa 14 hari la. Biasala... nak edit lg... nak tempah lg... nak cetak lg... penghantaran import export lagi... ok la 2 minggu... 
  4. Belian kurang dari 10 caj penghantaran RM6

1-50 UNIT
4GB = RM36.00
8GB = RM56.00

16GB = RM98.00

51-100 UNIT
4GB = RM35.00
8GB = RM55.00

16GB = RM97.00

101 UNIT KEATAS
4GB = RM34.00
8GB = RM54.00

16GB = RM96.00



Pendrive Model: PT003 (Boleh tempah bersama logo organisasi)gambar atas. Case dia cantik, macam kotak cermin mata.

Gambar Pendrive yang lain...




HUBUNGI KAMI
Dyana 0125411707 (Semenanjung, Sabah, Sarawak)
Rizduan 0177057155 (Selangor/KL)
Zainal 0177912152 (Johor)
Helmi 0194244215 (Melaka)
Fariz 0175017828 (Perlis)